Partners

TENNISPARK KRALINGEN

tpk logo

Wilt u een baan huren, tennislessen volgen, lid worden van een van de tennisverenigingen of een activiteit voor uw bedrijf regelen? Dan bent u hier aan het juiste adres. Tennispark Kralingen combineert professionele tennisinstructie met persoonlijke aandacht. Op het park worden daarnaast regelmatig toernooien en diverse activiteiten georganiseerd. Voor jong en oud.

U bent ook van harte welkom voor een drankje of een hapje, zie voor meer onze website.

SPORTSWISE

sportswise logo

Sportswise is een organisatie die zich al jaren bezig houdt met sport in ruimste zin van het woord. We bieden onze klanten de mogelijkheid om zich in sport te ontwikkelen en te ontspannen. Onder leiding van Tony Khan is Sportswise de afgelopen jaren gegroeid tot de organisatie in haar huidige vorm.

ERASMUS SPORT

erasmus sport logo

Stichting Erasmus Sport is verantwoordelijk voor de exploitatie van het Erasmus Sport Centrum. Erasmus Sport biedt gedurende het collegejaar een uitgebreid sportprogramma aan, onder leiding van enthousiaste docenten en trainers. Zij begeleiden de individuele sporters, of trainen de teams van de sportverenigingen die aangesloten zijn bij Erasmus Sport.

Sponsors

QUOOKER

quooker logo

Quooker bv, de fabrikant van Quooker, is gevestigd in Ridderkerk, waar het beschikt over ongeveer 11.000 vierkante meter bedrijfsruimte. Hier werken meer dan 180 mensen dagelijks aan de ontwikkeling, productie en marketing van de Quooker. Inmiddels zijn er Quooker vestigingen in België, Denemarken, Duitsland, Noorwegen, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Arabische Emiraten, Zweden en Zwitserland.

TENNIS ONLY
tennis only logo

Onze service, klantgerichtheid en vooral vakkundigheid, maken ons tot de ideale partner voor iedere tennisser, tennisvereniging en liefhebber van de sport. Met een vloeroppervlak van ruim 1000 vierkante meter is TENNIS ONLY de grootste tenniswinkel in zijn soort en een “must visit” voor elke tennisliefhebber. Uiteraard vind je het complete aanbod ook in onze online shop.

 

BAVARIA

bavaria logo

Onder leiding van de familie Swinkels brouwt men in de brouwerij van Bavaria te Lieshout (Brabant) al 7 generaties bier volgens een uniek familierecept. Zo waarborgt de brouwer al sinds 1719 de beste kwaliteit. Pure ingrediënten zijn de basis voor kwaliteit en daarom wordt Bavaria gebrouwen van natuurlijk mineraalwater en vermout Bavaria zijn eigen gerst.

 MARVIN SMART VISUAL COMMINUCATIONS
marvin smart logo

Voor de visuele communicatie van evenementen werkt Marvin Smart voor de grootste organisatoren, waaronder de drie grootste internationale tennistoernooien in Nederland. De gehele uitstraling – die bepaald wordt door reclame-uitingen, signing, bewegwijzering en andere elementen.

GRAND SLAM TENNIS

logo-gst

In 1984 zat ik op een warme zondagmiddag urenlang voor de TV. Tennis kijken… John McEnroe tegen Ivan Lendl tijdens de finale van Roland Garros. McEnroe verloor maar als een echte “rockstar” maakte hij de meeste indruk… brutaal, boos, bij vlagen gek maar bovenal een kleurrijke en briljante tennisser. Deze grandslam finale en het design op Lendl’s shirt.

PROEFLOKAAL REIJNGOUD
reijngoud logo

Welkom bij Proeflokaal Reijngoud. Geopend sinds april 2012. Een no-nonsense biercafé dat houdt van echt Rotterdams. Met een gigantisch terras op de hoek van de Schiedamse Vest en de Witte de With. Reijngoud serveert 24 bieren van de tap en meer dan 200 van de fles, dus voor een goed glas bier ben je bij ons aan het juiste adres. Heerlijk om te combineren met een kippetje van het spit, langzaam gegaarde spare ribs, een patatje pulled pork of een onvervalsde Rotterdamse kipsalon. Ook overdag zijn we graag jouw kroeg op de hoek met een uitgebreide lunchkaart. Graag tot snel!

BELGISCH BIERCAFÉ BOUDEWIJN

boudewijn logo

Belgisch Biercafé Boudewijn opende medio 2006 haar deuren op de Nieuwe Binnenweg te Rotterdam. De warme sfeer uit België en de gastvrijheid uit Rotterdam gaan hier fijn gepaard! Boudewijn brengt een stukje België naar Rotterdam. Niet alleen met het interieur maar uiteraard ook met een grote diversiteit aan Belgisch bieren: 24 van de tap en meer dan 200 op fles. Daarnaast is het genieten van de Belgische gerechten zoals garnalenkroketjes, mosselen en runderstoverij. In de zomermaanden heeft Boudewijn nog een verrassing: de binnentuin. Achter het café bevindt zich een verademing in het centrum van Rotterdam; een heerlijke tuin om te genieten van lunch, diner of van een heerlijk verfrissend biertje.

BOKAAL

Bokaal is een levendig stadscafé en bierlokaal in het nieuwe hart van Rotterdam. Ze zijn er voor iedereen: van Bourgondiërs en bierconnaisseurs tot flexwerkers en families. Bij Bokaal staat Rotterdamse gezelligheid centraal!

JORDY’S BAKERY ROTTERDAM

Brood bakken is Jordy Klootwijk (1984) met de paplepel ingegoten. Zijn opa stond aan de voet van de bakkerijen Klootwijk. Om zijn eigen weg in te slaan heeft Jordy een bakkersopleiding in Amerika gevolgd aan het befaamde French Culinary Institute. Van één van zijn leraren kreeg hij een moederdeeg mee naar huis. Dit levende organisme heeft Jordy een jaar lang in leven moeten houden, totdat hij in 2009 zijn eigen productiebakkerij opende, gevestigd in de historische Rotterdamse Vertrekhallen. Tot en met de dag van vandaag is dit moederdeeg de bron van alle desembroden die Jordy’s Bakery produceert en verkoopt.

Marieke Goedhart (1983) heeft jaren in de horeca gewerkt. Maar ze heeft altijd al een eigen zaak willen beginnen. Met de komst van de winkel op de Nieuwe Binnenweg is die wens in vervulling gegaan. Deze opende zij in 2011 en ze werkt vanaf de start met hart en ziel voor de zaak. De winkel is inmiddels een gevestigde bakkerij in hartje centrum van Rotterdam.

JUFFROUW VAN ZANTEN

Juffrouw van Zanten is een gezellige plek die je de drukte van de dag doet vergeten. Een plek waar je welkom bent met vrienden of met je laptop en waar ook je kinderen zich vermaken.

Terwijl de kleintjes uitgedaagd worden met ons zorgvuldig geteste speelgoed, verdiep jij je in onze onweerstaanbare kaart. Of je nu zin hebt in ontbijt, een stevige brunch of lunch, een gezond sapje, een goede koffie, een stuk taart, of een borrel, Juffrouw van Zanten heeft het in huis.

Manoove Shintronic

Manoove Shintronic is een bedrijf gespecialiseerd in ski en boarding materieel. Het bedrijf heeft doormiddel van biotechnologie een oplossing gevonden voor de twee grootste problemen in de ski en boarding wereld namelijk grip en comfort, het design van de producten reduceert pijn op een effectieve manier in combinatie met het verzorgen van een sterke grip. Ben jij een ervaren ski of snowboarder neem dan snel een kijkje op de onderstaande website:

https://www.seriousdesigns.nl/JSD/Affiliated_Companies_Manoove.html

De Dijk

Grand Café de Dijk op de hoek van het Oostplein en de Oostzeedijk is een klassieker in de buurt. In het studentikoze bruine eetcafé met ruim terras eet je simpel, lekker en betaalbaar. Op de lunchkaart staan onder meer negen uitsmijters en evenzoveel omeletten van rond de € 5.

Naast de verschillende lekkere gerechten, heeft de Dijk ook verschillende lekker biersoorten. Kom dus gezellig langs om een biertje te drinken op het ruime terras.

In het prachtige, oostelijke deel van Kralingen ligt café Stobbe.
Sinds 1942 komt heel Kralingen hier voor een borrel in de gezelligste kroeg.
Sinds 1990 kun je ook bij ons genieten voor een smakelijke maaltijd,
en is Stobbe bereikbaar voor iedereen.

De ligging aan de plas is uniek. Ook de nabijheid van de A16,
de Kralingse Plaslaan en de Oude Dijk maken dat tegenwoordig iedereen
café Stobbe binnenloopt.

Finca

Pure food en wine. Dat is waar Finca voor staat. Wij streven er naar om een Mediteriaanse vibe the creëren binnen Nederland. Wanneer het lekker weer is, is ons terras de perfecte plek om te genieten van de beste wijnen en heerlijke gerechten.

Woodz

Brasserie Woodz is een gezellige brasserie met een groot terras, gelegen aan de prachtige Kralingse Plas. Kom gezellig langs voor een hapje en een drankje, de brasserie is open 7 dagen per week van 10.00- 23.00.

Kralingen Open start over

233

deelnemers

 

Schrijf nu in!

Volg ons

Kralingen Open Symbol