Het Kralingen Open wordt georganiseerd door een commissie bestaande uit leden van LTC Kralingen en RSTV Passing Shot. Beide verenigingen maken gebruik van de gravelbanen van Tennispark Kralingen.

 

LTC Kralingen

ltc logo

Kenmerkend aan LTC Kralingen is de opbouw van haar ledenbestand. Het merendeel van de leden is tussen de 25 en 45 jaar oud. Hoewel er fanatiek getennist wordt, ligt de nadruk op gezelligheid en recreatief tennis. Ook juniorleden en 50-plussers zijn natuurlijk van harte welkom! Ons ledenaantal is afgelopen jaar gestegen van 300 naar 640!

Kijk voor meer informatie op: www.ltckralingen.nl

 

RSTV Passing Shot

ps logo

 

Passing Shot is als studentensportvereniging aangesloten bij Erasmus Sport, en telt momenteel rond de 525 leden. Passing Shot is gedurende het hele jaar actief, en is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de gezelligste en meest enthousiaste studentenverenigingen van Rotterdam. In het zomer- én winterseizoen kan er  getennist worden op clubmiddagen en/of –avonden, er is het hele jaar door de mogelijkheid om je in te schrijven voor trainingen, en als lid van Passing Shot ben je bevoegd om deel te nemen aan de voorjaars- en najaarscompetitie, en verschillende toernooien in de zomer. Daarnaast organiseert Passing Shot vele sociale activiteiten en evenementen, en staat het aan de basis van talloze hechte vriendenkringen en langdurige vriendschappen. Ook is er de mogelijkheid om actief te worden in verscheidene commissies of het vijfkoppige bestuur. Neem gerust een kijkje op een van de webpagina’s om meer informatie te vinden. Interesse om lid te worden? Klik dan op het kopje Word Lid of stuur een e-mail naar secretaris@passingshot.nl.

Kralingen Open start over

583

deelnemers

 Schrijf nu in!

Volg ons

Kralingen Open Symbol